Rødbedesalat med gedeost

Lav en skøn og sund rødbedesalat med gedeost.
Af
af Redaktion
Annonce

(8 pers.)

1 kg rødbeder
200 g grønne bønner
200 g brøndkarse og mangoldsalat
1 rødløg i meget tynde skiver
2 spsk. ristede pinjekerner
200 g smuldret gedeost

Dressing:
2 spsk. rødvinseddike
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Evt. 1 fed hakket hvidløg
2-3 spsk. kapers

Kog rødbederne i 40-60 min. og gnid skallen af. Skær dem i små både og vend dem i dressingen. Kog bønnerne i 8 min i saltet vand. Bland grønsagerne og anret dem på salaterne på et fad. Drys pinjekerner og kapers over. Smuldr osten ud over og server til skinken.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Rødbedesalaten er god sammen med ...
Juleskinke med ingefærglasering

Glem heller ikke fisken på julefrokostbordet....
Rå, kogt og røget laks imed flødepeberrrod

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.