Rugmusli med tørret frugt
40 g tørrede figner
40 g tørrede abrikoser
40 g tørrede tranebær
100 g havregryn
100 g valsede rugflager
150 g blandede nødder
40 g solsikkefrø
3 spsk. sirup
3 spsk. hindbærmarmelade
Skær figner og abrikoser i mindre stykker og bland dem med tranebær, havregryn, rugflager, nødder, solsikkefrø, sirup og marmelade. Fordel blandingen på en plade beklædt med bagepapir og rist det i ovnen ved 150° varmluft i 40 min. Lad blandingen afkøle og kom den i en lufttæt beholder.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Frugtsalat med granola
Ristede ris
Nøddecrumble
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)