Sandwich med skinke og tomat-oliventapenade

Lækker frokost-sandwich med hjemmelavet tapenade
Af
af Redaktion

(4 stk.)

1 dl soltørrede tomater
1 dl sorte oliven
uden sten
1 fed hvidløg
3 sardiner
1 tsk. frisk timian
½ dl olivenolie
Salt og peber

4 sandwichboller
4 skiver goudaost
4 skiver lufttørret skinke
4 salatblade

TIP

  • Tomat-oliventapenaden er også rigtigt godt som forret eller snack på små skiver ristede flute og kan sagtens holde sig et par uger i køleskabet.

Tapenade: Blend tomater, oliven, hvidløg, sardiner og timian sammen med olien til en tyk pasta og smag til med salt og peber.
Halver bollerne og smør dem med tapenaden. Læg sandwichbollerne sammen med salat, ost og skinke og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere i samme stil...
Rød salsa
Jordbærsalsa
Chilicreme
Ærtepesto


Prøv også...
Skovtursboller
Amerikansk sandwich
Sandwich med kyllingesalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.