Smagfulde lakseruller med citroncreme på piskefløde
Disse lækre lakseruller er fyldt med en skøn, hjemmelavet citroncreme på piskefløde, citronsaft og purløg. Servér som en let snack eller forret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen

15 min
4 personer
Lakseruller med fyld
4 pæne store el. 8 mindre skiver røget laks
150 g meget frisk, fersk laksefilet
1 lille stk. rodselleri på ca. 100 g
3 spsk. creme fraiche 38 %
1-2 spsk. klippet purløg
Salt og peber
Citroncreme
1 dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
Purløg
Fremgangsmåde
OBS: Fyldet kan ikke laves med en mager creme fraiche, da det vil blive for tyndt og løbe ud af rullerne.
- Skræl sellerien, riv den på den fine side af råkostjernet og bland den med lidt citronsaft.
- Hak den ferske laks groft med en kniv og bland den i en skål med selleri, creme fraiche, salt, peber og purløg.
- Læg en skefuld laksefars midt på hver skive røget laks og rul den sammen.
- Citroncreme Pisk fløden godt halvstiv med citronsaft og purløg.
- Anret 1 hel eller 2 halve lakseruller til hver sammen med lidt citroncreme og godt brød.

Forretter & Tilbehør
Nemme lakseruller med avocadocreme og stenbiderrogn

Forretter & Tilbehør