Ingredienser til sommersild med nye kartofler
(6 pers. til frokost)
2 dåser matjessild
1 rødløg
2 grofthakkede tomater
75 g sukker
2 spsk. vineddike
½ spsk. knust allehånde
½ spsk. kværnet peber
1 stort bdt. snittet dild
Pynt
Dild
Fremgangsmåde
Hæld væden fra sildene og skær dem i bidder. Hak rødløget. Bland halvdelen af rødløget, tomater, sukker og vineddike og rør, til sukkeret er opløst. Tilsæt resten af løget, allehånde, peber og dild. Vend sildene i lagen og lad dem stå koldt 1-1½ døgn. Pynt med dildkviste.
Servér med nye, varme kartofler og cremefraiche.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kipperssalat
Gravad sild med karnevalsdressing
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)