Speltgrød med abrikos

Grøden her giver en god, sund start på dagen, den tager kun et par minutter at lave, men den mætter til langt op ad formiddagen og giver masser af energi
Af
af Redaktion

(2 pers.)

60 g knækkede hvedekerner
1½ dl kogende vand
100 g spelt-flager
5 dl appelsinjuice
50 g soltørret abrikoser

Kom kernerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Kog speltflagerne op med juicen og tilsæt kornene med vand samt abrikoserne skåret i mindre tern. Lad grøden koge under omrøring til den tykner, 3-5 min.
Tag grøden af varmen og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere til morgenbordet...
Krydrede røræg
Speltboller med yoghurt
Kirsebær mandel-syltetøj

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.