Sprød pita med kyllingelevermousse
(8 pers.)
100 g smeltet smør
1 hakket skalotteløg
1 fed knust hvidløg
250 g kyllingelever
1 spsk. appelsinsaft
2 store pitabrød
1 spsk. olivenolie
Pynt
Forårsløg
Steg løget i lidt af smørret, til det er blødt. Tilsæt hvidløg og lever og steg ved meget svag varme, til leveren er gennemstegt (skær den evt. i mindre ens stykker, så går det lettere).
Blend det hele til en jævn masse med smørret og appelsins-
aften. Smag til med salt og peber. Kom i 4-8 små skåle og afkøl i mindst 2 timer. Skær pitabrødet i små kvarte og pensl med lidt olie. Stil i ovnen i 5-8 min ved 200°, til det er gyldent og sprødt, og server til den kolde mousse pyntet med forårsløg.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter til brunch her...
Bagte blommer og
æbler med sukker-
slyng
Fillotærter med artis-
kok, feta og oliven
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)