Syltede æg med sennep

Æggene er et godt bud på en ret til påskebordet
Af
af Redaktion

10 æg
3 dl eddike
½ dl vand
1 cm frisk peberrod
2 laurbærblade
1 tsk. salt
6 sorte peberkorn
1 spsk. sennepskorn
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. brun farin
1 spsk. klippet dild

Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 7 min. Kom æggene i koldt vand og kog eddiken op med vand, peberrod, laurbærblade, salt, peber og sennepskorn. Pil æggene, kom dem på et skoldet glas og hæld lagen over. Lad æggene trække i mindst 1 døgn. Server dem med rugbrød og mayonnaise rørt med sennep, farin og dild.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Hakket broccoli med æg og skinke
Æggereder
Hønsesalat

masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.