Syltede bolsjerødbeder med lakrids
Ingredienser til syltede bolsjerødbeder med lakrids
500 g små bolsjerødbeder
4 dl eddike
150 g sukker
2-3 skiver peberrod
1 st. lakridsrod
2 stjerneanis
1 tsk. hele sennepsfrø
1 tsk. sorte peberkorn
1 løg
Fremgangsmåde til syltede bolsjerødveder med lakrids
Kog rødbederne i letsaltet vand i 45 min., til de er møre.
Hæld vandet fra, skyl rødbederne med koldt vand og gnid skindet af.
Kom de hele rødbeder i en rengjort krukke eller glas.
Kog eddiken op med sukker, peberrod, lakridsrod, anis, sennepsfrø, peber og løg i kvarte.
Hæld eddikelagen over rødbederne, luk til og lad rødbederne trække i mindst 2 uger.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Rødbeder Wellington
Blommesnaps med anis
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)