Syltede brombær med rom

Bærene her er gode som tilbehør til desserter som is og tærter, men også til vildt, fjerkræ og oksesteg
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til syltede brombær med rom

450 g brombær
1 dl vand
½ lime
1 stang vanilje
150 g rørsukker
2 spsk. mørk sirup
½ dl brun rom

Fremgangsmåde til syltede brombær med rom

Rens og skyl bærrene. Kog vandet op i en gryde, tilsæt lime i både, den flækkede vaniljestang, sukker og sirup og kog under låg i 5 min. Tilsæt brombærrene, lad det koge op og tag gryden af varmen. Rør rommen i og hæld de syltede brombær i skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Hybenkompot
Blommesaft


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.