Klassiske tarteletter med høns i asparges

Her får du opskriften på en klassisk og god forret! Tarteletter kan nydes hele året rundt som både forret, hovedret eller som et element på frokostbordet.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Klassiske tarteletter med høns i asparges
35 min
4 personer
Tarteletter med høns i asparges
8 tarteletter
500 g hønsekød
Suppeurter som løg, laurbær, persille
150 g asparges (evt. fra glas)
30 g smør
30 g hvedemel
4 dl kogevand fra asparges og hønsekød
½ dl piskefløde
½ bdt. dild
Salt og peber
½ citron
Lidt salat til pynt

Fremgangsmåde

  1. Kog fjerkrækødet i 25 min. med løg, laurbær og persille.
  2. Si suppen og skær kødet i mindre stykker.
  3. Kog asparges, hvis de er friske og ellers si lagen fra og gem enten kogevand el. lage. Del aspargestykkerne i mindre stykker.
  4. Afbag smør med mel og spæd til med kogevand og aspargesvand.
  5. Kog godt igennem i mindst 3 min. og smag til med salt, peber og piskefløde.
  6. Lige inden servering drysses med dild og smages til med citron, mens kød og asparges vendes i.
  7. Fyld fyldet i tarteletterne, der lige lunes i ovnen i 10 min. ved 200°.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.