Klassiske tarteletter med høns i asparges
Her får du opskriften på en klassisk og god forret! Tarteletter kan nydes hele året rundt som både forret, hovedret eller som et element på frokostbordet.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
35 min
4 personer
Tarteletter med høns i asparges
8 tarteletter
500 g hønsekød
Suppeurter som løg, laurbær, persille
150 g asparges (evt. fra glas)
30 g smør
30 g hvedemel
4 dl kogevand fra asparges og hønsekød
½ dl piskefløde
½ bdt. dild
Salt og peber
½ citron
Lidt salat til pynt
Fremgangsmåde
- Kog fjerkrækødet i 25 min. med løg, laurbær og persille.
- Si suppen og skær kødet i mindre stykker.
- Kog asparges, hvis de er friske og ellers si lagen fra og gem enten kogevand el. lage. Del aspargestykkerne i mindre stykker.
- Afbag smør med mel og spæd til med kogevand og aspargesvand.
- Kog godt igennem i mindst 3 min. og smag til med salt, peber og piskefløde.
- Lige inden servering drysses med dild og smages til med citron, mens kød og asparges vendes i.
- Fyld fyldet i tarteletterne, der lige lunes i ovnen i 10 min. ved 200°.

Sund mad| Galleri
Citrontarteletter med hindbær

Forretter & Tilbehør
Lækre tarteletter med kylling i asparges
Annonce








