Hjemmebagte panini
Ingredienser til hjemmebagte panini
(6 stk.)
100 g smør
1 dl øl
½ dl mælk
1 æg
50 g gær
180 g grahamsmel
1½ tsk. salt
1 tsk sukker
200 g hvedemel
Øg til pensling
Sesam, birkes, oregano el. paprika
Fremgangsmåde til hjemmebagte panini
Smelt smørret, tilsæt øl, mælk og æg og rør gæren i. Tilsæt grahamsmel, salt og sukker, rør melet i, ælt
dejen godt igennem og stil den til hævning i 30 min.
Slå dejen ned, form den til 6 små brød og tryk dem let flade. Læg brødene på en plade med bagepapir og
lad dem efterhæve i 30 min.
Pensl brødene med æg og drys med sesam, birkes, paprika eller oregano.
Bag brødene ved 225° i 12 min. og servér dem flækket med fyld efter eget valg.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Galleri: Lækre opskrifter, du kan lave på 20 minutter