Nemme rugmelsvafler med smag af kardemomme
Denne opskrift på nemme rugmelsvafler kommer fra vores læser Karen Bank fra Brædstrup. Vaflerne kan nydes som dessert, eller på morgenbordet.
Af
af Karen Bank

20 min
Karens rugmelsvafler
100 g rugmel
55 g majsstivelse
70 g kartoffelmel
1 spsk. sukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. bagepulver
5 dl letmælk
2 æg
50 g smeltet smør
Fremgangsmåde
- Bland mel, sukker, kardemomme og bagepulver og pisk æg og mælk godt sammen.
- Rør æggemassen i melblandingen og pisk det smeltede smør i.
- Varm vaffeljernet op og hæld ¾ - 1 dl dej ud på jernet og lad dem bage i 3-4 min., til de er gyldne og gennembagte.
- Servér vaflerne varme med sukker og syltetøj eller frugtmos.

Hjemmebag
Snaskede og sprøde kanelsneglevafler med remonce

Hjemmebag