Opskrifter
Nemt grovbrød
Mandag, 5. august 2013af All Over Press
Brødet får en skøn smag og er godt til pålæg og ost.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/juli/uge-31/mad/31-nemt-grovbroed-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
1 t og 15 min
Ingredienser
2 dl. solsikkekerner
2 dl. knuste hvedekerner
5 dl. groftmalet hvedemel
1 dl. hvedeklid
1 spsk. natron
1 spsk. salt
½ l. A38 Naturel
2 dl. mørk sirup
Fremgangsmåde
(Til 2 stk.)
- Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål, rør A38 og sirup i og rør, til dejen er jævn, men løs.
- Beklæd en form på 1,5 l. med bagepapir og kom dejen i formen.
- Bag brødet nederst i ovnen ved 175º i ca. 1 time. Det skal lyde hult, når du banker på det.
- Tag brødet ud af formen og lad det afkøle under et viskestykke.
- Brødet er bagt med natron og skal derfor ikke hæve.
Tip: Brødet kan holde sig i mindst en uge i køleskab, men er også egnet til at fryse.
![https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6737957-md5-1516565ff3ecc91e8ca290a1ddede99f.jpeg](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6737957-md5-1516565ff3ecc91e8ca290a1ddede99f.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.39&fp-y=0.52&ar=4:3)
Hjemmebag
Bananbrød med kardemomme