Påskekage

Skøn dessertkage uden gluten med en blød og trøffelagtig konsistens
Af
af Redaktion

125 g mørk chokolade 70%
125 g orangechokolade
125 g smør
5 æg
150 g sukker
4 spsk. rom el. cognac
120 g fint gult majsmel

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem ved lav varme i en gryde eller mikroovn sammen med smørret. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukkeret. Pisk hviderne stive. Vend chokoladesmørret i og rør i æggene. Vend hvider og majsmel i og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen på nederste rille ved 180° 35-40 min. Kagen skal være fast i kanten og stadig lidt blød i midten. Køl kagen af på en rist.
Spis den lun eller kold med flødeskum eller mascarpone og frugt.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv flere gode kageopskrifter...
Lones brunsviger
Æblekage bagt i lag
Nøddekage med banan og chokolade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.