(10 stk.)
Dej
250 g mel
40 g smør
1¼ dl mælk
1 æg
1 tsk. salt
½ pk. gær
Fyld
6 dl puddersukker
125 g smør
Kanel
Smørret hakkes ud i mel og salt. Mælken lunes og gæren opløses heri. Røres i dejen sammen med ægget. Æltes 5 min. Hæver 1 time. Slå dejen ned. Lægges i en smurt form (springform eller lille bradepande). Smør, kanel og puddersukker røres blødt og smøres på dejen, hvori der er trykket fordybninger. Bages ved 200° i 20 min. Spises lun eller kold
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kanelboller
Kaneltærter med citruscreme
Franske snegle
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)