Svensk laksetærte

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Anna Blomqvist, Fjerritslev. Se Annas gode opskrift på svensk laksetærte her
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på svensk laksetærte

(3 pers.)

1 færdig tærtedej
300 g laks
1 bdt. forårsløg
150 g cherrytomater
3 æg
2 dl fløde
1 tsk. salt
50 g revet ost

Sådan gør du - svensk lakestærte

Kom dejen i et 26 cm tærtefad og forbag den ved 200° i 12 min. Damp laksen og pluk kødet i mindre stykker. Snit forårsløgene og skyl tomaterne. Fordel forårsløg og laks på tærtebunden og læg cherrytomaterne over. Pisk æg, fløde og salt sammen og hæld det over fyldet. Drys med revet ost, og bag tærten ved 200° i 30 min.

Nem aftensmad på 15-20 minutter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.