Fiskebøffer med kold sovs
(4 pers.)
Tid: 30 min.
1 rød peber
2 skiver toastbrød
300 g laksefilet
400 g sejfilet
1 bdt persille
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 usprøjtet citron
2 spsk. rasp
1 spsk. rapsolie
1 bdt dild
1½ dl cremefraiche
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler og tomatsalat
Brænd skindet på peberfrugten sort med en gasbrænder eller under ovnens grill og læg den i en plastpose.
Blend brød, fisk, persille, hvidløg, salt, peber, citronsaft og skal til en jævn fars. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp.
Steg bøfferne ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Pil den afkølede peberfrugt fri for skind og kerner og blend den med dild og cremefraiche og smag til med salt og peber.
Server med kogte kartofler og tomatsalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv en god ret:
Gris stroganoff
Revelsben med
rabarberglace
Rødspætte med
persillesmør
Torsk i folie
på grill
Prøv en god
fiskeburger
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)