Fiskebøffer med kold sovs

Fiskebøfferne serveres med kogte kartofler og tomatsalat
Af
af Redaktion

(4 pers.)
Tid: 30 min.

1 rød peber
2 skiver toastbrød
300 g laksefilet
400 g sejfilet
1 bdt persille
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 usprøjtet citron
2 spsk. rasp
1 spsk. rapsolie
1 bdt dild
1½ dl cremefraiche
Salt og peber

Tilbehør
Kogte kartofler og tomatsalat

Brænd skindet på peberfrugten sort med en gasbrænder eller under ovnens grill og læg den i en plastpose.
Blend brød, fisk, persille, hvidløg, salt, peber, citronsaft og skal til en jævn fars. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp.
Steg bøfferne ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Pil den afkølede peberfrugt fri for skind og kerner og blend den med dild og cremefraiche og smag til med salt og peber.
Server med kogte kartofler og tomatsalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann



Prøv en god ret:
Gris stroganoff

Revelsben med
rabarberglace

Rødspætte med
persillesmør

Torsk i folie
på grill

Prøv en god
fiskeburger










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.