Glaserede poussiner med spidskålssalat

Poussiner med dejligt, grønt tilbehør
Af
af Redaktion

Ingredienser til glaserede poussiner med spidskålssalat

(2 pers.)

2 poussiner
4 kviste rosmarin
4 kviste timian
½ usprøjtet citron
1 spsk. flydende honning
1 spsk. hyldeblomstkoncentrat
1 spsk. lys vineddike
1 spsk. olivenolie
10 hele, sorte peberkorn

Salat
Groft salt
1 lille spidskål
1 dl grøn pesto

Tilbehør
Nye, kogte kartofler, evt. sydeuropæiske, mens vi venter på vore egne

Fremgangsmåde

Dup poussinerne indvendig og udvendig. Skær citronen med skal i små tern. Fyld poussinerne med kviste af rosmarin, timian og citrontern. Rør honning, hyldeblomstkoncentrat, eddike, olie og let knuste peberkorn sammen og smør det på skindet af de to poussiner. Sæt dem i ovnen ved 180º i 45 min. Dryp skindet med lagen undervejs i stegeprocessen, så det bliver gyldent og sprødt. Tag dem ud og tjek ved lårene, om de er gennemstegte. Snit kålen fint og drys med salt. Lad det trække i ca. 20 min. Skyl kålen og vend den i pestoen. Servér med nye, kogte kartofler.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kyllingespid med salat
Poussiner med rødløgskompot


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.