Græske hamburgere

Hamburger med et twist
Af
af Redaktion

(4 pers.)

500 g hakket lammekød
1 lille finthakket løg
2 spsk. friskhakket oregano el. merian
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
Olivenolie til stegning
4 store burgerboller med fuldkorn
4 spsk. færdig tzatziki
200 g frisk spinat
Salt og peber
Revet muskat


Bland kød, løg, oregano, salt og peber og form det til 4 burgere. Steg dem på pande i olie 2-3 min. på hver side. Varm bollerne 2-3 min. i ovnen eller på brødrister. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Smid den på en stor, varm pande sammen med 1 spsk. olivenolie, og lad den stå, til den begynder at falde sammen. Krydr med salt, peber og muskat. Flæk bollerne og læg en burger og tzatziki i hver. Læg en bund af spinat på tallerknerne og burgeren ovenpå.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Hakkebøf med majssalsa
Burgertatar med agurkerelish
Minihotdogs

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.