Grøn kartoffelsuppe med bacon

Lækker kartoffelsuppe med sprødt på toppen
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
(4 pers.)

Det skal du bruge til grøn kartoffelsuppe med bacon:

1 kg kartofler 2 porrer Ca. 2 l vand 5 kviste timian 1 laurbærblad Salt og peber 150 g bacon i skiver 1 pose rodfrugtschips Prøv også: Kartoffelsuppe med fisk

Sådan laver du grøn kartoffelsuppe med bacon:

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Skyl porrerne og hele den grønne top og skær dem i mindre stykker. Kom kartofler og porrer i en gryde, tilsæt timian og laurbærblad og lad suppen simre med låget på sned ca. 25 min., til kartofler og porrerer er helt møre. Tag laurbærblad og timian op og blend suppen fint. Skær baconen i stykker på 3 cm og steg dem på en pande, til de er brune og sprøde. Servér den grønne kartoffelsuppe med et drys bacon, rodfrugtschips på toppen og brød. Eller denne: Fyldig suppe med laks og rejer

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.