Grønkålssuppe med gulerødder og kartofler
Her får du opskriften på en klassisk og fyldig suppe. Suppen er proppet med lækre grøntsager, og den er derfor dejligt mættende.
Af
Af: af Kristina Marckmann

Foto: wichmann+bendtsen Photography
Annonce
20 min
4 personer
Grønkålssuppe
250 g gulerødder
500 g kartofler
1 l grøntsagsbouillon
300 g grønkål uden stok
2 spsk. mel
Salt og peber
4 æg
Fremgangsmåde
- Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tern og kog dem møre i bouillonen over svag varme.
- Hæld ½ l kogende vand over grønkålsbladene og lad dem småkoge under låg i 8 min.
- Hæld vandet fra og hak eller blend grønkålen.
- Tag kartofler og gulerødder op af bouillonen og jævn den med melet rørt ud i lidt vand.
- Tilsæt grønkål, kartofler og gulerødder og smag til med salt og peber.
- Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 6 min.
- Afkøl æggene under koldt vand, pil og halver dem.
- Server suppen med æg og groft brød.

Hovedretter
Pastasalat med grønkålspesto

Hovedretter
Græskarsuppe med rugbrødscroutoner
Annonce








