Grønkålssuppe med gulerødder og kartofler

Her får du opskriften på en klassisk og fyldig suppe. Suppen er proppet med lækre grøntsager, og den er derfor dejligt mættende.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Grønkålssuppe med gulerødder og kartofler
Foto: wichmann+bendtsen Photography
Annonce
20 min
4 personer
Grønkålssuppe
250 g gulerødder
500 g kartofler
1 l grøntsagsbouillon
300 g grønkål uden stok
2 spsk. mel
Salt og peber
4 æg

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tern og kog dem møre i bouillonen over svag varme.
  2. Hæld ½ l kogende vand over grønkålsbladene og lad dem småkoge under låg i 8 min.
  3. Hæld vandet fra og hak eller blend grønkålen.
  4. Tag kartofler og gulerødder op af bouillonen og jævn den med melet rørt ud i lidt vand.
  5. Tilsæt grønkål, kartofler og gulerødder og smag til med salt og peber.
  6. Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 6 min.
  7. Afkøl æggene under koldt vand, pil og halver dem.
  8. Server suppen med æg og groft brød.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.