Opskrifter

Har du spist for meget i december?

Mandag, 30. december 2013af Tatjana Albinus
Har julemånedens fristelser taget overhånd? Drop skyld og skam - gør noget ved det! Med denne uges Familie Journal får du et helt nyt Lavkarbo-hæfte, hvor vi også tager fat på 5:2 Kuren

Lad være med at være vred på dig selv, hvis julemånedens fristelser har taget overhånd.

Skyld og skam kan du ikke bruge til noget, det gør dig bare opgivende og ked af det.

Skriv i stedet en liste over alle de positive forandringer, du mærker, når du spiser sundt, og læg en plan for, hvordan du bedst kommer tilbage til de gode, sunde vaner. Fjern fristelserne fra skabe og skuffer, køb ind til sunde, nærende retter, tag en dag, hvor du laver mad til fryseren - eller hvad end der skal til, for at det bliver nemmere for dig at komme tilbage på sporet.

LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo

Lavkarbo - nu med faste

Vil du tabe dig i det nye år, så lad dig inspirere af det nye Lavkarbo-hæfte, der er på gaden netop nu (uge 01). I hæftet tager vi også fat på den populære fastekur 5:2 Kuren.

For nogle mennesker er faste en umulighed - de bliver umådeligt utilpasse og mistrives. Andre oplever, at fasten gør rigtig godt for krop, sind og vægt. I hæftet guides du i, hvordan du ved at kombinere Lavkarbo og faste, gør din slankekur endnu mere effektiv.

God fornøjelse med det store tillæg, Lavkarbo 5:2.


Kom i gang i dag!

Køb Lavkarbo-hæfterne i vores webshop

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe Lavkarbo-hæfterne i vores webshop. Alle hæfterne indeholder spændende opskrifter, som sikrer dig et vægttab og ikke smager af kedelig slankemad.

Hvert tillæg koster kun 20,-