Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon

Vi danskere elsker at spise leverpostej året rundt. Derfor får du her en god opskrift, så du selv kan lave din leverpostej.
Af
Af: af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger
Leverpostej med bacon og svampe
Annonce
45 min
1 stk
Leverpostej
325 g lever
100 g spæk
100 g bacon
1 løg
1/2 tsk merian
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 tsk. sukker
1 æg
65 g mel
2 1/2 dl fløde
100 g champignonger
150 g bacon i skiver

Sådan laver du leverpostej

  1. Hak lever, spæk, bacon og løg i en kødhakker eller i en foodprocessor.
  2. Tilsæt krydderier og pisk æg, mel og fløde i.
  3. Fordel farsen i 8 små kokotter og sæt dem i en bradepande med vand, så nederste halvdel af kokotterne er dækket.
  4. Sæt bradepanden i ovnen ved 180° og bag leverpostejerne i 35 min.
  5. Steg baconskiverne sprøde og rist champignonerne gyldne og servér med cornichoner.
  6. Tag også et kig i galleriet med lækkert smørrebrød nedenfor...
Smørrebrød

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.