Inges pølsegryde
500 g kartofler
5 bayerske pølser
2 løg
1 spsk. olie
½ dl eddike
1 dl vand
3 spsk. sukker
Salt og peber
1 bdt. purløg
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og lad dem afkøle. Skær pølserne i skiver på skrå og løgene i tynde ringe. Kom løgene i en gryde med olie, eddike, vand, sukker, salt og peber og lad dem småkoge i 5 min. Tilsæt pølserne og lad dem småsimre i yderligere 5 min. Skær kartoflerne i skiver, vend dem i og varm godt igennem. Server pølsegryden med masser af klippet purløg.
Madopskrift: I. List
Find flere opskrifter her...
Mørbradgryde
Kyllingegryde
Oksegryde med mos
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)