Kalvekoteletter med byggrynsrisotto med kantareller
(2 pers.)
30 min.
2 kalvekoteletter
2 fed hvidløg
200 g kantareller
1 hakket skalotteløg
100 g hele byggryn
2 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber
Gnid koteletterne med presset hvidløg og krydr med salt og peber. Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sautér løg, svampe og byggryn i olien, uden de tager farve. Tilsæt citronsaft og hvidvin og lad grynene opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er opsuget. Steg koteletterne på en varm pande 4 min. på hver side. Vend parmesanen i byggrynene, smag til med salt og peber og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Nu er det svampesæson...
Svampemøde
Pizza med blandede
svampe
Lammemørbrad med
kantareller
Marinerede kejser-
hatte med friske
hasselnødder
Kantareltærte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)