Krydrede kapersbøffer med rødbedesalat og kartofler

Opgrader din hakkebøf med denne version, hvor de salte kapers er blandet ind i farsen til bøfferne og serveres med en lækker rødbedesalat.
Af
af Kristina Marckmann
Krydrede kapersbøffer med rødbedesalat og kartofler
20 min
3 personer
Kapersbøf
450 g hakket oksekød
3 spsk. hakket kapers
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
Rødbedesalat
2 æbler
200 g rødbede
1 spsk. revet peberrod
1 stilk bladselleri
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sirup
1 spsk. koldpresset rapsolie
Salt og peber
1 spsk. hasselnøddeflager
Tilbehør
Råstegte kartofler

Fremgangsmåde

  1. Bland oksekødet med kapers og form det til 3 hakkebøffer.
  2. Krydr bøfferne med salt og peber, steg dem i smørret på panden i 4 min. på hver side.
  3. Skræl rødbeden og riv den på den fine side af et rivejern.
  4. Riv æblerne groft og skær bladsellerien i skiver.
  5. Bland æble og bladselleri med rødbede og peberrod.
  6. Pisk æbleeddike, sirup, olie, salt og peber sammen.
  7. Hæld dressingen over salaten, drys med hasselnøddeflager og server med råstegte kartofler.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.