Koteletter i fad med kokos og gurkemeje
Ingredienser til koteletter i fad med kokos og gurkemeje:
(4 personer)
- ½ græskar (hokkaido)
- 2 røde peberfrugter
- 2 porrer
- 250 g champignoner
- 4 spsk. olivenolie til stegning
- Salt og peber
- 4 svinekoteletter
- 1 dl hvedemel
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. stødt gurkemeje
- 1 fed hvidløg
- ½ citron
Prøv også: Karrykrydrede koteletter med ananas, svampe og bladselleri
Tilbehør:
- 4 dl jasminris
- 1 bundt kruspersille
Se også: Koteletter i fad
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Skær græskarret i små stykker. Skær peberfrugter i tern, og porrer og champignoner i skiver. Svits alle grøntsagerne i 2 spsk. olie på en pande i et par minutter. Drys med salt, og læg dem i et ovnfast fad.
Krydr koteletterne med salt og peber, og vend dem i mel. Brun dem i 2 spsk. olie på panden, og læg dem i fadet.
Prøv også: Svinemørbrad med nudler og kokos
Varm kokosmælk op i en gryde med gurkemeje, presset hvidløg og citronsaft. Hæld saucen over koteletter og grøntsager.
Sæt fadet i ovnen i 25 minutter. Tilbehør: Kog ris efter pakkens anvisning. Servér de kogte ris til koteletter i fad med kokos og gurkemeje. Drys med hakket persille.
Se også: Koteletter med bønnesalat