Krebinetter med kartoffelsalat med jordbær

Krebinetter og kartoffelsalat med jorbær smager skønt og er en nem ret til hverdag. Her får du opskriften på krebinetter og kartoffelsalat med jordbær.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Krebinetter med kartoffelsalat med jordbær
20 min
3 personer
Krebinetter med kartoffelsalat
500 g hakket kalv og flæsk
Salt og peber
1 spsk. olie
600 g små, kogte kartofler
2 dl cremefraiche
2 spsk. mintgelé
300 g bælgærter
150 g jordbær
Friske mynteblade

Fremgangsmåde

  1. Form kødet til bøffer, krydr med salt og peber og knus hvidløgene.
  2. Skær kartoflerne i tern og rør creme fraiche og mintgelé sammen.
  3. Bælg ærterne, vend dem i dressingen sammen med kartofler og jordbær i kvarte og pynt med mynteblade.
  4. Steg krebinetterne i olien sammen med hvidløget 5-6 min. på hver side og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.