Kylling Kiev

Panerede kyllingebryststykker med ricottafyld
Af
af Redaktion

(2 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen

2 fed hvidløg
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
½ dl ricotta el. hytteost
2 store kyllingebryststykker uden ben el. skind
2 spsk. hakket persille
2 skiver daggammelt brød (krummen)
2 spsk. mel
1 æg
Salt og peber
Olie til stegning

Tilbehør
Dampede grønne bønner og grillede tomater


Rør ricotta med krydderurter, hvidløg og lidt salt og peber. Lav en lomme i hvert kødstykke og fyld ricottablandingen i.
Blend brød og persille til en grøn rasp. Vend kødet først i mel, så i sammenpisket æg og så i grøn rasp.
Steg det ca. 8 min. på hver side i olie, til det er gyldent.
Server med bønner og tomater.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv flere klassiske retter her...


Mere med kylling...
Persillestegt kylling med gratineret champignon
Kyllingebryst med tomat og spinat
Kyllingeburger med chilimayonnaise

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.