Kyllingefilet med citron og courgette couscous

Supernem middag med stegt kyllingefilet og en couscous med citron og courgetter på kun 20 minutter! Den perfekte middag, når det skal gå stærkt.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
20 min
2 personer
Stegt kylling med couscous
120 g couscous
3 dl hønsebouillon
1 spsk. olivenolie
2 courgetter
1 citron
2 kyllingebrystfilet med skind, uden ben
Salt og peber
Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde

  1. Bring bouillon i kog og hæld den over couscousen i en skål. Lad det trække i 8 min.
  2. Sæt kyllingestykkerne drysset med salt og peber i ovnen ved 220°.
  3. Riv eller høvl courgetterne og steg dem bløde i olien med salt og peber og saften af den halve citron.
  4. Bland det courgetterne i couscousen og anret som bund for den stegte kylling, der garneres med citron.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.