Kyllingespid med gulerods-æblesalat

Spændende spid med marinade
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

4 kyllingefiléter

Marinade
Saften af 1-2 citroner
1 spsk. kraftig karry
Salt og peber
2 cm fintrevet ingefær
4 spsk. yoghurt

Salat
2 store gulerødder
2 store æbler
2 spsk. flydende honning
Saften af ½ citron
2 spsk. mynte

Tilbehør
Brød

Bland ingredienserne til marinaden. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og vend dem heri. Lad dem marinere, mens du blander salaten. Skræl og riv gulerødderne groft, bland dem med groft revet æble, honning, citron, salt, peber og hakket mynte. Sæt kyllingestykkerne på spid og steg dem i ovnen ved 250° i 8-10 min. Server med brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kyllingeruller med æbler og peberodscreme
Kylling med svampe og kartoffelgratin
Krydret kyllingefad




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.