Kyllingespid med gulerods-æblesalat
(4 pers.)
25 min.
4 kyllingefiléter
Marinade
Saften af 1-2 citroner
1 spsk. kraftig karry
Salt og peber
2 cm fintrevet ingefær
4 spsk. yoghurt
Salat
2 store gulerødder
2 store æbler
2 spsk. flydende honning
Saften af ½ citron
2 spsk. mynte
Tilbehør
Brød
Bland ingredienserne til marinaden. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og vend dem heri. Lad dem marinere, mens du blander salaten. Skræl og riv gulerødderne groft, bland dem med groft revet æble, honning, citron, salt, peber og hakket mynte. Sæt kyllingestykkerne på spid og steg dem i ovnen ved 250° i 8-10 min. Server med brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kyllingeruller med æbler og peberodscreme
Kylling med svampe og kartoffelgratin
Krydret kyllingefad
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)