Madpandekage med røget laks
(2 pers.)
15 min.
4 madpandekager
2 hårdkogte æg
6-8 skiver røget laks
1 agurk
Lidt krydderurter
100 g flødeost
Salt og peber
Tilbehør
Lidt tomatsalat
Lun pandekagerne let. Kog æggene, hvis de ikke er kogt. Pil dem og skær i skiver. Smør lidt flødeost på pandekagerne og læg skiver af laks, æg, og agurk på langs samt lidt krydderurter og drys med salt og peber. Rul sammen, læg koldt og server med tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
HOLD MADEN FRISK
Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Madpandekager med kødsovs og tomatsalat
Vegetariske madpandekager
Pandekager med kylling og courgetter
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)