Medister med sennepsstuvede kartofler - smagen af jul

Denne opskrift er til 3 pers.
Det skal du bruge til medister med sennepsstuvede kartofler
500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
2 spsk. smør
1 spsk. hakket kapers
3 spsk. mel
3 dl mælk
2 spsk. grov sennep
Salt og peber
100 g rød spidskål
Prøv også: Frikadeller af medister med pasta og tomat
Sådan laver du sennepsstuvede kartofler
Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt ca. 10-12 min. på hver side.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern.
Smelt smørret i en gryde, rør melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes.
Rør sennep og kapers i sovsen og smag til med salt og peber.
Skær kartoflerne i mindre stykker, vend dem i stuvningen og varm igennem.
Snit kålen fint, vend den i kartoflerne og servér med stærk sennep.