Nem gullaschsuppe med oste-løgbrød
Ingredienser til nem gullaschsuppe med oste-løgbrød
( Gullaschsuppe til 4 pers.)
Gullaschsuppe
500 g hakket oksekød
500 g kartofler
2 gulerødder
2 peberfrugter
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
2 spsk. paprika
1 ds. flåede tomater
1 tsk. kommen
2 tsk. timian
1 laurbærblad
5 dl bouillon
Oste-løgbrød
1 flutes
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 tsk. timian
50 g revet ost
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Sådan laver du gullaschsuppe
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem og peberfrugterne i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i olien sammen med kød og paprika. Tilsæt kartofler, gulerødder, peberfrugter, flåede tomater, krydderier og bouillon og lad din gullaschsuppe simre under låg i 20 min.
Sådan laver du oste-løgbrød til gullaschsuppe
Hak løg og hvidløg og svits dem i smørret sammen med timian, til de bliver klare. Skær flutet i skiver og fordel løg og revet ost på skiverne. Rist brødene i ovnen ved 225° i 5-6 min., til de er gyldne. Smag din gullaschsuppe til med salt og paprika og server.
Tip: Gullaschsuppe kan med fordel laves dagen før, det bliver smagen kun mere intens af.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Bøf stroganoff
Tærte med krølle på halen
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
25 skønne supper
Vi har samlet 25 suppeopskrifter, der indholder en masse sunde grønsager og andre lækkerier. Så kan du holde varmen i vinterkulden...