Nissens kyllingefrikadeller
Kyllingefrikadeller en en rigdig dejlig og sommerlig ret der også kan nydes på andre årstider.
Kyllingefirkadeller er altid utrolige gode idet det også er en meget sund ret.
Kyllingefrikadeller har et højt indehold af protein og lavt indeholde af fedt.
Derfor kan man altid sætte tænderne i et par kyllingefrikadeller, uden at få dårlig samvittighed.
Der er ikke meget mere at sige, end at du skulle tage og prøve disse lækre kyllingefrikadeller.
Ingredienser til kyllingefrikadeller
(6 pers.)
800 g hakket kyllingekød
2-3 fed hvidløg
1 dl frisk basilikum
2 grønsagsbouillonterninger
1½ dl vand
2 æg
1 dl havregryn
Salt og peber
1 tsk. paprika
125 g kalkunbacon
Smør til stegning
Tilbehør til kyllingefrikadeller
Kartoffelsalat
Fremgangsmåde til kyllingefrikadeller
Rør kødet med hakket hvidløg og basilikum og rør bouillonen ud i vandet. Rør bouillon, æg, havregryn og krydderier i, hak baconen og kom den i farsen til dine kyllinge frikadeller. Form farsen til kyllingefrikadeller og steg dem i smørret ved middelhøj varme 4-5 min. på hver side og servér dine kyllingefrikadeller med en god kartoffelsalat til.
Madopskrift: Lonni Nissen
Find flere opskrifter her...
Sommerkoteletter i fad
Lammekebab med fladbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)