Paprikakylling med sesambagte jordskokker
Denne paprikakylling med sesambagte jordskokker er en dejlig varm ret, der kan nydes hele året rundt. Her er retten serveret med tzatziki.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 10 min
2 personer
Paprikakylling med jordskokker
4 kyllingeoverlår
3 spsk. majsgryn
1 spsk. paprika
2 tsk. salt
500 g jordskokker
2 fed hvidløg
2 spsk. sesamfrø
Salt og peber
50 g smør
Tilbehør
Tzatziki
Fremgangsmåde
- Bland majsgryn, sesam, paprika og salt sammen og vend kyllingelårene heri.
- Vask jordskokkerne, halver dem og læg dem i et ovnfast fad.
- Hak hvidløgsfeddene groft og drys dem over jordskokkerne sammen med sesam, salt og peber.
- Fordel smørret i klatter over jordskokkerne og læg kyllingelårene på en bagerist over fadet.
- Stil jordskokker og kylling i en forvarmet ovn ved 200° i 50 min. og server med en god tzatziki.

Sund mad
Blomkåls- og jordskokkesuppe med stenbiderrogn

Forretter & Tilbehør| Galleri