Paprikakylling med sesambagte jordskokker

Denne paprikakylling med sesambagte jordskokker er en dejlig varm ret, der kan nydes hele året rundt. Her er retten serveret med tzatziki.
Af
af Kristina Marckmann
Paprikakylling med sesambagte jordskokker
1 t og 10 min
2 personer
Paprikakylling med jordskokker
4 kyllingeoverlår
3 spsk. majsgryn
1 spsk. paprika
2 tsk. salt
500 g jordskokker
2 fed hvidløg
2 spsk. sesamfrø
Salt og peber
50 g smør
Tilbehør
Tzatziki

Fremgangsmåde

  1. Bland majsgryn, sesam, paprika og salt sammen og vend kyllingelårene heri.
  2. Vask jordskokkerne, halver dem og læg dem i et ovnfast fad.
  3. Hak hvidløgsfeddene groft og drys dem over jordskokkerne sammen med sesam, salt og peber.
  4. Fordel smørret i klatter over jordskokkerne og læg kyllingelårene på en bagerist over fadet.
  5. Stil jordskokker og kylling i en forvarmet ovn ved 200° i 50 min. og server med en god tzatziki.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.