Pariserburger
Ingredienser til pariserburger
(4 pers.)
500 g hakket oksekød
½ dl mælk
½ tsk. peber
½ dl kapers
1 løg
Olie til stegning
4 spsk. syrnet fløde
1 spsk. æble-eddike
1 spsk. æblegelé
300 g rødbeder
2 æbler
1 spsk. revet peberrod
4 burgerboller
2 hjertesalater
Sådan gør du
Rør oksekødet med mælk og peber. Hak kapers og løg fint og rør det i farsen. Form farsen til 4 bøffer og steg dem 3-4 min. på hver side i olie. Rør fløden med eddike og gelé, riv rødbeder, æbler og peberrod og vend det i dressingen. Lun bollerne, flæk dem og læg dem sammen med salat, en bøf og en skefuld rødbedesalat.
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tærte med krølle på halen
Ølstegte svinekoteletter
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Mad på 15-20 minutter
Nogle dage er bare mere travle end andre! På disse dage er det perfekt, hvis aftensmaden ikke kræver så meget tid, så man ikke bliver fristet til at købe fastfood.
Her får du en masse lækre retter, der kun tager 15-20 minutter at forberede...