Poussin med kartofler og bærsalat

Pouissin med skønne, røde sensommerbær
Af
af Redaktion

Ingredienser til poussin med kartofler og bærsalat

(1 pers.)

1 poussin
Salt og peber
Lidt olivenolie
3-4 nye kartofler
4-5 blade
hjertesalat
2 tsk. pesto
50 g hindbær
50 g blåbær
50 g ribs
50 g brombær
Saften af
½ citron
1 spsk.
olivenolie
Salt
Peber
30 g fetaost

Fremgangsmåde til poussin med kartofler og bærsalat

Gnid poussinen med salt, peber og lidt olivenolie. Steg den i ovnen ved 210º i 40 min., til den er helt gennemstegt. Tjek ved låret, om der kun kommer klar væske ud. Servér den hel. Skrab kartoflerne og kog dem i 20 min. i letsaltet vand. Sæt kartoflerne på et træspid og hæld pestoen over. Skyl salaterne og dup dem tørre. Anret dem på en tallerken med skyllede, nippede bær og hæld en dressing af olie, citronsaft, salt og peber over. Drys med smuldret feta.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kyllingetærte med asparges
Kyllingefrikadeller


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.