Ravioli med gorgonzolasovs

Supernem og velsmagende ret
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min.

1 pakke (300 g) færdige fyldte raviolier med grønsager el. ricotta
75 g moden gorgonzola (den blide)
1 lille skalotteløg, hakket
1 spsk. smør
½ dl kogevand
25 g valnødder
½ dl hakket persille

Tilbehør
Grøn salat


Sauter smør og løg. Kom osten ved og lad den småsmelte sammen med lidt af kogevandet fra pastaen, der koges efter anvisning på pakken.
Når pastaen er næsten klar, tages den op af vandet og vendes i sovsen, der lige drysses med lidt grofthakkede nødder, hakket persille og lidt mere kogevand, hvis sovsen er for tyk.
Grøn salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere lækre pastaretter...
Pasta med kantareller og dildpesto
Pasta med kylling og courgette
Pasta med ragout af svinekød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.