Skinke med grønlangkål
120 g god juleskinke (evt. fra et større stykke som er kogt)
1¼ dl minimælk
300 g grønkål
15 g let mayonnaise
15 g mel
Salt og peber
Evt. lidt revet muskatnød
Lidt flydende sødemiddel
1 tsk. sennep
Evt. 100 g bagt kartoffel
TIP
Server bagte grønsager sammen med skinken og grønlangkålen
Hæld minimælk i en gryde og kom grønkålen i. Kog det op, smag til med salt og peber og rør mayonnaisen i. Jævn med melet der er rørt op med en anelse vand. Smag til med krydderier. Skær skiver af skinken og vej 120 g af.
Server skinken med grønlangkålen, sennep og evt. kartofler.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Prøv flere middagsretter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Kartoffelgratin
Kylling i tomat selleri-sovs
Flæskesteg med peberrods æble-mos