Saftige svinekoteletter med blomkålsris og karry

Denne nemme opskrift på stegte svinekoteletter med blomkålsris og karry tager ingen tid at lave, og den er helt perfekt på en kold efterårsaften!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Saftige svinekoteletter med blomkålsris og karry
30 min
2 personer
Svinekoteletter med blomkålsris
2 svinekoteletter, 1½ cm tykke
Salt og peber
½ blomkål
1 spsk. vineddike
200 g basmatiris
1 spsk. karry
1 hakket løg
2 spsk. olie
½ l suppe
Tilbehør
Hakket persille
Tomatsalat

Fremgangsmåde

  1. Hak løget og skær blomkålen i små buketter.
  2. Hæld olien i en gryde og sauter hakket løg, karry og de små buketter af blomkål.
  3. Tilsæt eddike.
  4. Kom risene ved og tilsæt din valgfrie suppe. Kog under låg i 9 min., sluk og lad trække i 9 min.
  5. Drys koteletterne med salt og peber på hver side, og steg dem så på en grillpande ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte.
  6. Server med hakket persille og tomatsalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.