Tortillas med courgetter
(3 pers.)
20 min.
2 store courgetter
2 løg
150 g bacon i tern
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
2 kviste timian
1 tsk. tabasco
2 spsk. cremefraiche
Sal og peber
6 tortillas (mexicanske pandekager)
50 g revet ost
Skær courgetter og løg i tern. Steg baconternene gyldne, tilsæt løg og hvidløg og lad den svitse med et par min. Tilsæt courgetter og tomater og lad dem svitse med ca. 2 min. Tilsæt timian, tomatpuré og tabasco og lad fyldet simre for svag varme i 5 min. Rør cremefraichen i og smag til med salt og peber. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 225° i 5 min., til osten er gylden. Server med coleslaw.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Flere hurtige retter...
Kylling med nødder og pasta
Pasta med muslinger og skinke
Tundeller med hvidkålssalat