Æggesalat med purløg og bladselleri

Tirsdag, 22. maj 2012
af Redaktion
En god æggemad fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

4 hårdkogte æg
2 spsk. let mayonnaise
2 spsk. græsk yoghurt 2%
1 spsk. mild karry
Salt og peber
2 bladselleristængler
1 æble
1 spsk. finthakket purløg
4 skiver rugbrød

Rør dressingen sammen af mayonnaise, græsk yoghurt og karry. Hak æggene og kom i en skål sammen med dressingen. Bladselleri og æbler skæres i bittesmå stykker. Vend forsigtigt sammen med resten af salaten og smag til med salt og peber. Drys med purløg.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 220 kcal/922 kJ

Fedt: 8 g
Kulhydrater: 24 g
Protein: 10 g
Kostfibre: 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Æggekage med savojkål, porre og kartofler
Laksesalat med æg
Fetagratineret kylling


Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop