Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
(4 portioner)
150 g bulgur
2 porrer
½ selleriknold
3 store gulerødder
1 æble
5 skiver kalkunbacon
1 tsk. olie
1 spsk. karry
TIP
Kalkunbacon kan udskiftes med delikatessebacon. Der kan anvendes de rodfrugter, som man har ved hånden - f.eks. pastinak og persillerod.
Der kan laves en marinade af halvt citron, olie, revet løg og salt og peber.
Bulgur koges efter anvisning på posen og afkøles. Porrer renses, skylles og skæres i tynde skiver. Gulerødder og selleri skrælles og skæres i tern.
Æblet skæres i tern. Kalkunbacon skæres i små stykker og ristes på en pande i olien. Tages af, hvorefter karry brændes af i olien. Gulerødder og selleri svitses heri, hvorefter porre- og æblestykker tilsættes og steges med et par min. Grønsagerne afkøles og blandes med bulgur.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 300 kcal/1256 kJ
Fedt: 3 g
Kulhydrater: 51 g
Protein: 9 g
Kostfibre: 10 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rødbedesalat med æble og peberrod
Frokostsalat med kylling
Grønsagsgratin med bacon og hytteost
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)