Græskarboller

Søndag, 14. oktober 2012
af Redaktion
Lækre, hjemmebagte boller med græskarkerner, der smager fantastisk!
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(12 portioner)

Græskarboller

½ l kærnemælk
6 g gær
75 g hørfrø
75 g sesamfrø
350 g hvedemel
1 tsk. salt
150 g græskarkerner

Hæld kærnemælken op i en skål. Den skal have stuetemperatur før gæren opløses i den. Tilsæt hørfrø, sesamfrø, mel og salt og rør det godt sammen. Dejen skal have konsistensen en tyk havregrød. Lad dejen hvile i køleskab i ca. 1 døgn. Dejen skal ikke røres sammen igen, men brug en stor spiseske til at forme store klatter af dejen som rulles i græskarkernerne. Læg klatterne på en bageplade med bagepapir. Dæk dem til med et klæde og lad dem hæve en halv time. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 18 minutter.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 273 kcal/1141 kJ

Fedt: 11 g
Kulhydrater: 28 g
Protein: 10 g
Kostfibre: 3 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Quinoaboller
Calzone med spinatfyld
Hummus

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop