Svinekoteletter med citronmarinade og kikærtesalat

Torsdag, 5. april 2012
af Redaktion
Lækre koteletter på en salatbund fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

4 svinekoteletter uden fedtkant
2 spsk. olivenolie
Saft og revet skal af 1 usprøjtet citron
2 tsk. frisk rosmarin, hakket
4 fed hvidløg, knust
2 ds. kikærter, skyllede
1 stk. rødløg, finhakket
120 g rucola

Mariner svinekoteletterne i halvdelen af olivenolien, rosmarin, hvidløg, citronskræl, citronsaft, salt og peber i et par timer. Tag koteletterne ud af marinaden, marinaden gemmes til senere. Varm olien på en stor pande og steg koteletterne 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag koteletterne af panden og hæld resten af marinaden på panden. Tilsæt løg og lad det simre i 2-3 min. Tilsæt en smule vand og lad det simre videre, til løgene er bløde. Bland kikærter og løg sammen, smag til med salt og peber og tilsæt rucola.
Tip: Du kan bruge spinatblade i stedet for rucola.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 494 kcal/2069 kJ
Fedt: 22 g
Kulhydrater: 31 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 12 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Skinkesnitsler med rødbederåkost
Skinkeboller med porre og gulerod
Ovnstegt laks i pakker

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop