madopskrifter

Chokoladedrøm

Kan du ikke helt beslutte dig for, om du har mest lyst til slik eller kage? Så kan du jo bare kombinere begge dele. 

Snickers-kage

Karamel kan trylles frem på mange forskellige måder, men resultatet bliver altid sødt og lækkert. Tag forklædet på, og lad karamellen forgylde din kage.

Brunsvigerkagedame

På mærkedage er det sjovt at fejre dagens hovedperson med en kagemand (M/K). Vælg kagens base, og slå dig løs med det helt rigtige udtryk og pynt.

Pasta med langtidssimret ragout

Byd venner eller familie på lækker pasta med langtidssimret ragout. Retten skal simre i mindst halvanden time, men tager kun 15 min. at forberede.

Kikse-karameltærte

Knas! En tærtebund skal have den helt rette sprødhed, som komplimenterer det uimodståelige fyld.

Cookies med nutellacreme

De store småkager er sprød lykke i hver en mundfuld. Bag nutellacreme ind i midten af dem, og nyd disse cookies med en varm kop te eller kakao.

Gulerodsbrud

Lune gulerodsbrud med gulerødder og solsikkekerner er perfekte til morgenbordet eller andre anledninger. De er nemme at lave, og smager rigtig godt.

Laks med feta-spinat-pakker

Til den travle hverdag er det rart med noget nem aftensmad. Denne ret med laks, spinat og feta er nem at lave, og smager rigtig godt. 

Fejl i opskrift: Glutenfrie barer

Vi gør opmærksom på, at der desværre er sket en fejl i opskriften på glutenfrie barer med puffet spelt. Opskriften er ikke glutenfri.

Glutenfrie barer med quinoa

Tøm ud i poserene med tørrede abrikoser, figner og dadler, og brug dem til at give sødme, fylde og ekstra smag til dit bagværk.

Karrysild med jordskok-kompot

Hvis du står og mangler en velsmagende opskrift på karrysild, så er opskriften her et godt bud. Denne karrysild indeholder en lækker jordskok-kompot, som er…

Citronsnurrer med marcipan

Forkæl familie eller venner med lækre snurrer. Snurrerne er tilsat citron og fyldt med marcipan, som gør dem yderst velsmagende. 

Madopskrifter og slankeopskrifter til hverdag og fest, find dem her på familiejournal.dk

Vi har opskrifter masser af gode forretter, hovedretter, desserter, bagværk og slankeopskrifter. Så bliver det ikke nemmere at finde dine næste lækre madopskrifter og slankeopskrifter!

Masser af slankeopskrifter
Leder du efter lækre og spændende slankeopskrifter, er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du slankeopskrifter til din sunde livsstil.

Med Familie Journals slankeopskrifter er det nemt at holde den slanke linje. Vi har slankeopskrifter for enhver smag og til enhver lejlighed. Vores opskrifter er både til dig, der spise sundt og "bare" holde vægten, men vores madopskrifter er også til dig, der følger en bestemt slankekur.

Vores slankeopskrifter er lækre og velsmagende, så du kan roligt lade dem indgå i dine basis-opskrifter - ingen vil opdage at al den gode mad, du serverer for dem, er lavet efter slankeopskrifter.

Følger du en populære Lavkarbo-kur, har vi samlet alle vores bedste slankeopskrifter under fanen "Lavkarbo". Her kan du nemt finde slankeopskrifter, der alle følger Lavkarbo-principperne.

Vi har da også andre madopskrifter
Nu sidder du måske og synes, der er lige lovligt meget slankefokus her. Men bare rolig, vi har madopskrifter til alle maver. God dansk mad, lækre desserter, kager i overflod, eksotiske retter, lunende supper til kolde dage og meget, meget mere - vi har madopskrifter på det hele!

Alle vores madopskrifter er selvfølgelig gratis, for det skal ikke koste dig en krone at følge vores madopskrifter og lave lækker mad til hele familien til alle lejligheder.

Så dyk ned i vores madopskrifter, lad dig inspirere, og find din næste opskrift på dejlig mad.

God fornøjelse med alle vores madopskrifter!