Kattekonge-krone

Brødene her er bestemt ikke af den grove slags, men de smager rigtig godt og vil helt sikkert vække begejstring ved morgenbordet fastelavnssøndag
Af
af Redaktion

(10 stk.)

80 g blødt smør
50 g sukker
1 æg
2 dl yoghurt
300 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
Æg til pensling
25 g soltørret tranebær
25 g hasselnøddekerner
1 spsk. perlesukker

Se vores store linksamling med god inspiration til fastelavn her


Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Tilsæt yoghurt, mel og bagepulver og ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse og skær 10 kongekroner ud af dejen. Pensl med sammenpisket æg og dekorer med tranebær, nødder og perlesukker. Bag kronerne ved 175° varmluft i 10 min. til de er gyldne.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Fastelavnsmasker
Fastelavnsboller
Chokoladekage-kat

Se her, hvordan du laver en flot fastelavnstønde...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.