Opskrifter

Ostetærte

Torsdag, 21. april 2011af Redaktion
Dejlig tærte med emmentaler

(6 pers.)

Mørdej
2 dl hvedemel
1 dl groft mel
50 g smør
Lidt koldt vand

Fyld
3 æg
100 g revet emmentaler
200 g revet gruyere
1 hakket skalotteløg
Salt og peber
2-3 spsk. vand eller fløde

Pynt
Brøndkarse

Kom de to slags mel i en foodprocesser og saml med smør og vand. Rul ud og læg i en form. Afkøl. Forbag ca. 10 min. ved 200°. Pisk æggene meget luftige og fold osten i æggene sammen med løg , salt og peber. Kom det i den forbagte bund og bag færdig i 30 min. Kan laves i god tid og lunes lige inden.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Påskeharer
Hurtige butterdejslinser
Engelsk appelsinkage


Find gode idéer til påskebordet her...



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop